Επιλέξτε μεμονωμένα είδη στον παρακάτω πίνακα για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες, περισσότερες εικόνες και έγγραφα.
Οξική σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα
Ειδικό στεγανοποιητικό υψηλής ποιότητας για στεγανοποιήσεις στον κλάδο επεξεργασίας τροφίμων και πόσιμου νερού, καθώς και για την κατασκευή ενυδρείων
Εγγραφείτε τώρα για πρόσβαση σε περισσότερα από 125.000 προϊόντα
Εκδόσεις
Εγγραφείτε τώρα για πρόσβαση σε περισσότερα από 125.000 προϊόντα
Καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών: 2106290800
Τιμές που εμφανίζονται για τους πελάτες μετά από τη σύνδεση
Χαρακτηριστικά προϊόντος που έχει υποβληθεί σε δοκιμές
- Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου NSF/ANSI 61
- Δοκιμές αισθητήρα για τρόφιμα
Δοκιμές από το Stegmann Laboratory
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εργασίες διαχείρισης και επεξεργασίας τροφίμων
Δοκιμή από ISEGA-Forschungs- und Untersuchungsgesellschaft mbH Aschaffenburg (Γερμανία)
- Στην κατασκευή ενυδρείων
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κλάδο πόσιμου νερού
Δοκιμή KTW (επαφή πόσιμου νερού με μη μεταλλικά υλικά) από το Ινστιτούτο Υγιεινής της Περιφέρειας του Ρουρ στο Gelsenkirchen (Γερμανία)
- Στον κλάδο πόσιμου νερού
Φύλλο εργασίας DVGW W 270 - Ινστιτούτο Υγιεινής της Περιφέρειας του Ρουρ, Gelsenkirchen
- Ανθεκτικό σε μικροοργανισμούς
- Σε καθαρούς θαλάμους
Κολλάει σε ευρύ φάσμα υλικών
- Πρόσφυση σε μεγάλη γκάμα υποστρωμάτων που απαντώνται στον κλάδο επεξεργασίας τροφίμων
- Πρόσφυση επίσης σε τεχνητή πέτρα
Υψηλός βαθμός αντοχής σε χημικά
Καλές ιδιότητες εξομάλυνσης
Δομικό υλικό κατηγορίας B2 σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4102
- Ως γενικός κανόνας, σύμφωνα με το πρότυπο DIN 52452 Μέρος 4, τα στεγανοποιητικά δεν θα πρέπει να καλύπτονται με βαφή
- Αφαιρέστε το πλεονάζον υλικό εξομάλυνσης από τα υποστρώματα
- Κατά τη φάση πήξης, θα πρέπει να εξασφαλίζεται επαρκής κυκλοφορία αέρα
- Ο χρόνος πήξης είναι μεγαλύτερος λόγω του μεγαλύτερου πάχους της επικάλυψης
- Τηρήστε τις οδηγίες που παρέχονται στο συνοπτικό φυλλάδιο "Γενικές σημειώσεις σχετικά με την εφαρμογή στεγανοποιητικών υλικών". Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τεχνικών δεδομένων.
Οι οδηγίες χρήσης είναι συστάσεις που βασίζονται στις δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει και στην εμπειρία μας. Εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές πριν από κάθε εφαρμογή. Λόγω του μεγάλου αριθμού εφαρμογών και συνθηκών αποθήκευσης και επεξεργασίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα καμίας συγκεκριμένης εφαρμογής. Εφόσον η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών παρέχει τεχνικές πληροφορίες ή ενεργεί ως συμβουλευτική υπηρεσία, η εν λόγω υπηρεσία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη παρά μόνο όταν οι παρεχόμενες συμβουλές ή υπηρεσίες εμπίπτουν στην εμβέλεια της καθορισμένης, συμβατικά συμφωνημένης υπηρεσίας ή εάν ο σύμβουλος ενεργούσε ηθελημένα. Εγγυόμαστε τη συνεπή ποιότητα των προϊόντων μας. Διατηρούμε το δικαίωμα εκτέλεσης τεχνικών αλλαγών και ενεργειών περαιτέρω ανάπτυξης των προϊόντων μας.
Για στεγανοποίηση αρμών που έρχονται σε επαφή με πόσιμο νερό ή τρόφιμα, π.χ. σε επαγγελματικές κουζίνες, κρεοπωλεία, ζυθοποιίες, πάγκους πώλησης και χώρους κατάψυξης, καθώς και για την κατασκευή ενυδρείων.
- Το υπόστρωμα πρέπει να είναι ικανό να φέρει φορτίο και να είναι καθαρό, στεγνό και απαλλαγμένο από λιπαρές ουσίες, σκουριά και νερό
- Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται υπό δυνατή βροχή
- Πρέπει να τηρούνται οι διαστάσεις των αρμών
- Γεμίστε τους αρμούς με υλικό πλήρωσης PE
- Ένα αστάρι, π.χ. με Αστάρι σιλικόνης, βελτιώνει την προσκόλληση σε απορροφητικά ή πορώδη υποστρώματα
- Οποιαδήποτε υλικά εξομάλυνσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο προτού παρέλθει ο χρόνος σχηματισμού φλοιού και, μετά από την εφαρμογή, θα πρέπει να εξομαλύνονται πλήρως με εργαλείο εξομάλυνσης. Οποιεσδήποτε πλεονάζουσες ποσότητες προϊόντος κοντά στον αρμό πρέπει επίσης να απομακρύνονται αμέσως, διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθούν κηλίδες.
- Τηρήστε τις οδηγίες που παρέχονται στο συνοπτικό φυλλάδιο "Γενικές σημειώσεις σχετικά με την εφαρμογή στεγανοποιητικών υλικών". Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τεχνικών δεδομένων.
Επιλέξτε τιμή χρώματος RAL
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η απεικόνιση του χρώματος στην οθόνη διαφέρει από το πραγματικό χρώμα!